„Köszönjük,
A lényeg

5-6 millióval támogatta Magyar Péteréket Bojár Gábor

4/07/2024 06:16

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Bárkay Tamás

Nem ő volt az egyetlen, aki a zsebébe nyúlt – árulta el Magyar Péter.

Öt-hatmillió forinttal támogatta a Tisza Pártot Bojár Gábor – tudta meg az RTL Magyar Pétertől. 

Bojár – aki kedden osztotta meg a Média 1-gyel. hogy pénzt küldött Magyaréknak – azt mondta az RTL-nek, hogy még áprilisban kereste meg Magyar Péter, ő pedig hazafias kötelességének tartotta támogatni a Fidesz leváltására esélyes legerősebb formációt. A Graphisoft alapítója hozzátette: Magyar világképe nem áll közel az ő szemléletéhez, mégis

benne látja a legnagyobb lehetőséget az Orbán-rendszer leváltására.

 
Bojár Gábor.Fotó: Mátyus László / Klubrádió
 

Magyar szerint egyébként nem Bojár volt a legnagyobb támogatójuk. „Van több vállalkozó, aki támogatott már minket, és már 15 ezer ember kiváltotta ezt a rendszerváltó kártyát és egyébként legalább 20 de inkább 25 ezer honfitársunk van, aki már valamilyen támogatást nyújtott nekünk” – mondta.

Bojár Gábor a Klubrádiónak május elején úgy fogalmazott: Magyar Péter sok megszólalásával lehet nem egyetérteni, ő se ért egyet több dologgal, de az a legalapvetőbb kérdés, hogy segít-e a Fidesz szörnyű rendszerét lebontani, és szerinte nehéz vitatni, hogy segít. A vállalkozó azt is hangsúlyozta, nagyon fontosnak tartja, hogy a parlamentben legyen erős baloldali és liberális párt is.