„Zajlik
A lényeg

Bese Gergő elvégezte a Megafon influenszerképző tanfolyamát

19/09/2024 12:14

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Bárkay Tamás

Maga az Alapító képezte ki. 

A melegpartikon való részvétele miatt botrányba keveredett NER-es sztárpap, Bese Gergő éppen egy évvel ezelőtt, tavaly szeptemberben végezte el a kormánypárti influenszerképző, a Megafon Központ tanfolyamát. Erről tanúskodik az egyik csoportkép, amelyet a Megafon tavaly szeptemberben töltött fel a Facebook-oldalára – írja a és mutatja a Lakmusz.

Miután Heti Válasz megírta Bese sztoriját,  Orbán Viktor Facebook-oldaláról azonnal eltüntették az őt ábrázoló fotókat, törölték a vasarnap.hu oldalon megjelent cikkeit, és úgy tűnik,a Megafon is igyekezett eltüntetni minden képet, amelyeken Bese szerepelt, a Lakmusz azonban a Besét ábrázoló csoportképet már a botrány kirobbanása előtt lementették egy korábbi nyomozásukhoz.

 
Bese Gergő
Youtube
 

Az ex-papot Kovács István, a Megafon alapítója és az Alapjogokért Központ igazgatója készítette fel a sikeres közösségi média jelenlétre – jegyzi meg a lap.

A képeken egyébként feltűnik Pocsaji Miklós, az Albertfalva-Kelenvölgyi Református gyülekezet lelkésze is, aki a portál kérésére meg is erősítette, hogy részt vett a Megafon képzésén.