„Klubrádió

Döglött patkányt küldtek Niedermüllernek szélsőjobbosok

30/01/2020 16:41

Döglött patkányt küldött Niedermüller Péter DK-s polgármester hivatalába a Mi Hazánk Mozgalomhoz közel álló Hatvannégy Vármegye. Az állat szőrére is ráírták a politikus nevét. A Fidesz tüntetést tart Niedermüller egy kijelentése miatt a Blaha Lujza téren.

A szélsőjobboldali szervezet az erről szóló közleményében azt írta: „Mivel exomorfológiai és minőségbeli hasonlóságot véltünk felfedezni a megengedhetetlen nyilatkozatot tevő Niedermüller Péter és a szóban forgó kártevő rágcsáló között, ezért úgy gondoltuk, hogy meglepjük egy ajándékkal a hivatalában: döglött patkányt vittünk neki, jelezvén, hogy ez az ő és elvtársainak a létrendi szintje.”

A DK szerint a jobboldal ezzel elképzelhetetlen mélységekbe süllyedt, ezek a tettek a legrémisztőbb és legszomorúbb történelmi időket idézik. Az esetről a 444 számolt be. 

A Fidesz csütörtök délutánra szervez tüntetést a DK erzsébetvárosi polgármestere ellen. A tüntetést a Blaha Lujza téren tartják, ahol már reggel Niedermüllert csupasz földikutyaként ábrázoló plakátok jelentek meg.

Mi is kint voltunk a tüntetésen, ahonnan élőben tudósítottunk a Facebookon.