„Klubrádió
A lényeg

Egy valóságos erődítmény épül Orbánéknak Hatvanpusztán

2/09/2021 08:39

| Szerző: Klubrádió

A Hvg.hu egy cikksorozatban mutatta be az Orbán család Hatvanpusztán épülő "majorságát", amiről kiderült, sokkal inkább tűnik egy bevehetetlen végvárnak, mint mezőgazdasági célú épületegyüttesnek.

Korábban kiderült, hogy a föld alatti rendszerrel, hatalmas épületekkel, és nem éppen olcsó holmikkal elhalmozott ingatlanban a lap legújabb híre szerint, amit egy vázlatterv alapján írtak, lesz majd portaépület, egy fasor a több száz méteres bevezetőút mentén, angolkert, könyvtár, egy orangerieből és egy üvegházból álló pálmaház, saját tavacska, klubház, kápolna, és a Hvg.hu szerint "egy rejtélyes „rom” is feltűnik, a helyét is körbekerítették, ami feltehetően olyan műrom lesz, "amilyet a XIX. században több tájképi kertbe is építettek".

 
Facebook
 

 

Mindezt megerősítették egy aggregátorházzal, 20 ezer literes gázolajtartállyal, ami "hetekig gondoskodhat arról, hogy a komplexum önellátó legyen akár egy katasztrófa esetén is".

A lap szerint „Orbán Viktor vagy hazudott, amikor azt mondta, majorság lesz a hatvanpusztai komplexum, vagy az édesapja verte át.”