„Zajlik
A lényeg

Ideje távozni - üzeni a Néppárt Orbánnak

15/10/2024 05:59

| Szerző: Klubrádió

Magyarországot újra közelebb kell hozni Európához, és esélyt kell adni a rossz vezetés okozta károk helyreállítására”. Ezzel a képaláírással hozott le egy posztot Facebook oldalán az Európai Néppárt. A képen piros háttérben látszik a magyar miniszterelnök, feketével a szöveg: „Ideje távozni”.

A Telex felhívja a figyelmet, hogy az Európai Parlement legnagyobb frakciója az X-re már múlt szerdán kiposztolta ezt a képet, aznap, amikor Orbán Viktor hosszú idő után szólalt fel újra az Európai Parlament plenáris ülésén, és most először Magyar Péterrel is összecsapott. Facebookon reakció is érkezett rá, Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője azt írta, tudják, hogy az EPP be akar avatkozni a magyarországi választásokba, de legutóbbi ismeretei szerint nem rajtuk múlik, hogy ki vezeti az országot, hanem a magyar embereken.

 Fotó:Facebook/EPP
 

 

A portál emlékeztet, az már 2020-ban látszott, hogy az EPP-ben sokaknak nem tetszik az, amit a Fidesz csinál, de akkor még nem volt döntés arról, hogy menniük kéne a pártcsaládból. Manfred Weber ugyanakkor azt mondta, ha nem lenne járvány, már kizárták volna a Fideszt, a gestapózó Deutsch Tamást pedig majdnem ki is zárták.

(Telex)