„Támogassa
A lényeg

Magyar Péter: Orbán előkapott egy köteg 500 euróst

14/02/2024 17:33

| Szerző: Klubrádió

Újra posztolt Facebookon Magyar Péter, Varga Judit exférje, aki a lemondások óta keményen kritizálja a NER-t, és különösen Rogán Antalt. Kedden Tiborcz Istvánt, Orbán Viktor vejét kérdezte fel pénzügyei miatt, szerdán viszont a miniszterelnökről tett ki egy történetet.

Magyar Péter most a miniszterelnök készpénzhasználati szokásaira utalgatva válaszolt a propagandagyár egyik őt támadó cikkére. A „Milliós luxusórával a kezén adott interjút a Partizánnak Magyar Péter” című Mandiner-szösszenetre reagált, amiben Varga Judit volt férjét most éppen az anyagi helyzete miatt vették elő, mire ő Orbán köteg 500 eurósával válaszolt.

„Úgy érzem Tóniék megtalálták rajtam a fogást. Igen, valamikor 7-8 éve diplomataként Brüsszelben vettem bankkártyával ezt a szép órát. Ekkortájt történt, hogy az egyik Európai Tanács szünetében miniszterelnök úr előkapott a zakója zsebéből egy köteg 500 euróst és megkérte az egyik kollégát, hogy vegyen a lányának valami különleges teát. Hiába mondta szegény, hogy az 500 euróst nem fogadják el a boltban… Mert ugye csak a készpénz!” – olvasható a posztban, amelyben a kabinetminiszter mellett talán Szijjártó Péter külügyérre is utalt, aki elhíresült videójában sütötte el, hogy „Készpénz, mindig”.

(via 444.hu, kiemelt kép: Magyar Péter/Facebook)