„Zajlik
A lényeg

Magyar Péter Orbán rádiós szerepléséről: a fiataloknak adókedvezményeket ígér, közben a saját fizetését 6,5 millió forintra emelte

4/10/2024 17:14

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Bárkay Tamás

Jó reggelt, Magyarország! Ébresztő! – írta a Tisza Párt elnöke.

"Miközben 400 forint felett van az euró, összeomlott a magyar költségvetés, évek óta nem nő a magyar gazdaság és hazánk lett az Unió legszegényebb és legkorruptabb országa, aközben Orbán Viktor ma a szokásos propaganda interjújában már 6%-os gazdasági növekedésről fantáziál" – reagált Magyar Péter a kormányfő reggeli Kossuth rádiós "interjújára".

Azt írja: "Orbán Viktor kormányzása alatt 55 ezer milliárd forintra nőtt az államadósság, kínai hitelek tartják lélegeztetőgépen a magyar költségvetést és a korrupció miatt nem jönnek az uniós ezermilliárdok, ezért maradt az ígérgetés, hogy talán majd 3-4 év múlva jöhetnek béremelések, ha 6 % lesz a magyar gazdaság növekedése (amennyi egyébként soha nem volt)." 

Orbán hiteleket és adókedvezményeket ígér a fiataloknak, miközben a saját fizetését 6,5 millió forintra emelte – jegyzi meg.

Magyar Péter szerint szimbolikus, hogy a mai zagyvaságok a Jó, reggelt Magyarország! című műsorban hangzottak el. Jó reggelt, Magyarország! Ébresztő! – tett hozzá.