„Köszönjük
A lényeg

Tisza párt: 10 év után újra fellobban a forradalom lángja a Nagy Imre téren

22/10/2024 18:31

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Bárkay Tamás

"Világosan látszik, hogy „az Orbán Balázsok és a magyar kormány már a szavak szintjén is szembefordult az újkori magyar történelem legcsodálatosabb pillanatával" – írták.

A Tisza Párt kezdeményezésére az október 23-ai ünnep előestéjén, 22-én 19:56-kor közel 10 év után ismét fellobban a Forradalom Lángja a Nagy Imre téren – tudatta közleményében az ellenzéki párt.

Mint írták, világosan látszik, hogy „az Orbán Balázsok és a magyar kormány már a szavak szintjén is szembefordult az újkori magyar történelem legcsodálatosabb pillanatával és a kormánypropaganda közkatonáinak fegyvereivel tüzelő pesti srácok neve is csak véletlenül hasonlít a forradalmat kirobbantó Pesti Srácokra”.

 
Af orradalom lángja – még a Kossuth téren
kormany.hu
 

Ezért nem tartják meglepőnek, ha az „Orbánok” félnek és nem akarnak nyilvános helyen, kordonok és beléptető kapuk nélkül méltó megemlékezést szervezni és valóban kiállni a magyar függetlenség és szuverenitás mellett. Vajon miért olyan „családi napon” beszél Orbán Viktor, amelyikre hatalmi szóval rendelik fel az évek óta megalázóan alacsony bért kereső vízügyes szakembereket? Mi lesz a következő kormányzati lépés? Majális november 4-én? - kérdezik.