„Zajlik
A lényeg

Több mint két hónapos csúszással kapta meg a kártérítést a lúgos orvos áldozata

6/10/2021 11:00

| Szerző: Klubrádió

Renner Erika számlájára kedden átutalták a 25 millió forintot és a több mint 500 ezer forintos perköltséget.

A jogerős ítéletben szereplő 15 naphoz képest, több mint két hónapot kellett várni, hogy Renner Erika számlájára átutalják a kártérítési ügyében megítélt 25 millió forintot és az azzal járó perköltséget. A lassú procedúrának többek között Bene Krisztián is oka, de a rendszer sem segített, hogy az áldozat könnyen a pénzéhez jusson.

Kilenc évre ítélték a volt barátnőjét lúggal leöntő or
Budapest, 2018. február 22. Az ítéletet hallgatja a 2013-ban volt barátnőjét lúggal leöntő és bántalmazó orvos (k) a Fővárosi Ítélőtábla tárgyalótermében 2018. február 22-én. A férfit kilenc év szabadságvesztésre ítélte és végleg eltiltotta orvosi hivatásától a bíróság. MTI Fotó: Balogh Zoltán
 
 

Renner Erika a Telexnek azt mondta, nem érez elégtételt, úgy gondolja, ez az összeg járt neki. Szerinte az ilyen eljárásoknak úgy kéne haladniuk, mint kés a vajban, ő azonban az elmúlt nyolc évben sokszor érezte mellékszereplőnek magát, akit „csak ide-oda lökdösnek a rendszerben”.

„Ugyan súlyos fizikai sérüléseket szenvedtem, de a hatósági eljárások alatt szerintem sokkal jobban sérültem. Abban mentem igazán tönkre” – mondta.