„Támogassa
A lényeg

Varga Judit volt férje: "Egyszerre leszek áruló, pszichopata, gyerekverő, sorosbérenc"

11/02/2024 16:09

| Szerző: Klubrádió

Valamint bűnöző, bosszúálló, brüsszelita és háborúpárti.

Varga Judit volt férje, Magyar Péter, a Magyar Közút és a Volánbusz igazgatóságának tagja Varga visszavonulásának bejelentése után szombaton közölte, hogy lemond állami pozícióiról, mert nem akar olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak.

Vasárnap újabb poszttal rukkolt elő, amelyben azt írja, hogy tudja: "a rogáni propagandagépezet szemében egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok."

Sokan kérdezik – folytatta –, hogy eddig miért hallgattam, miért csak most világosodott. Ennek egyrészt családi oka van, másrészt borzasztó nehéz döntés szakítani az ember teljes korábbi életével és kockára tenni évtizedes emberi kapcsolatokat. Megjegyzi végül: a Fidesz többsége nem Rogán Antal, rengeteg jóravaló ember dolgozik ebben a rendszerben kizárólag a hazájáért és a magyar emberek boldogulásáért és nem az oligarchák gazdagodásáért. Ha a párt tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a »találmányából szerzett« milliárdokat.

"Ne féljetek" – üzente a fideszeseknek.