„Zajlik
A lényeg

Vlogger-karrierbe kezd Vogel Evelin, Magyar Péterről beszélt új videójában

11/10/2024 12:16

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Gőzsy Kati

A Tisza Párt vezetőjének, Magyar Péternek volt barátnője, Vogel Evelin a saját YouTube-csatornáján közzétett videóban azt mondta, az Indexnek adott interjú óta rengetegen keresik, és a barátai is szeretnék tudni, mi történik itt, miért beszélt a Péterrel való kapcsolatáról, ezért úgy döntött, hogy a saját felületén fog beszámolni arról, amit megtapasztalt. 

„Azért fordultam a nyilvánossághoz, mert elég volt! Péter átlépett egy határt” – ez a címe a négyperces videónak. Ebben Vogel Evelin arról beszél, hogy pár hete megkérte Magyar, hogy vigye el a maradék holmiját a lakásáról, amik még ott maradtak. Ekkor állítása szerint Magyar lakásán Radnai Márkkal közölték vele, hogy tudják, mit tett, mi van nála, és ha nem csinálja, amit mondanak, akkor börtönbe juttatják. Vogel azt mondta, azzal gyanúsították, hogy a Fidesznek dolgozik, és hogy kém, elárulta őket. "Nem elég, hogy annyira viharos és sokszor nyomasztó volt a közös kapcsolatunk, de záráskor meg is fenyegetett." Azt mondta, ezután döntött úgy, hogy nyilatkozik a dolgaikról. "Az interjúval az volt a célom, hogy testközelből mutassam be Pétert." Hamarosan további részleteket is megoszt.

Magyar Péter 2023 tavaszán posztolt először közös fotót Vogel Evelinnel, a vízipólós Vogel Zsolt belsőépítész lányával. Vogel Evelint a Tisza eredményváróján sem lehetett már látni, akkor Magyar családi okkal magyarázta, hogy miért nincs ott. Vogel Evelin az Indexnek adott interjút, ami szeptember 25-én jelent meg, eszerint a Tisza párt elnöke az ügyészségi meghallgatása előtt a kezébe nyomott egy laptopot, hogy tüntesse el. Magyar Péter Facebook-posztban válaszolt: azt állította, hogy Vogel Evelin 30 millió forintra zsarolta a pártot, ezért feljelentést tesz.