„Klubrádió
Anno Budapest

Anno Budapest: Önök miért álltak sorba(n)?

20/12/2020 05:58

| Szerző: Klubrádió/pj

Mi a közös az iPhone-ban, a kárpótlási jegyben, a Lenin-mauzóleumban, a banánban, a szórakozóhelyek női mosdóiban és a Szigeten a taxidrosztban? Hát hogy mindegyiknél hosszú sorok álltak/állnak. Ezt a témát boncolgatjuk az Anno Budapestben.

Az Anno Budapest 2020. december 20-i adásában annak igyekszik Panxnotded Miklós utánajárni a hallgatók segítségével, hogy mik is voltak azok a célok, amikért képesek voltunk/vagyunk hosszú időt tölteni azzal, hogy sorba állunk érte. A fentebb említetteken kívül mondhatnánk még Nádasdy Ádám előadásait, amire akik fel akartak iratkozni az ELTE-n, már egy nappal korábban, hálózsákkal bevonultak az egyetemre; egy-egy neves előadó koncertjére a jegyárusítást; a munkaügyi központokat; az ételosztásokat; a postát; a 80-as évek elején a falusi boltba kiszállított kenyeret; az évtized végén a Celladamot; a földhivatalt; a Déli pályaudvar kasszáit; a Louvre-ot/London Eye-t vagy Szent Márk teret; a reptéri becsekkolást; a hatósági húsboltokat; a vérvételt vagy bármilyen kórházi helyzetet; a segélyosztást, de biztos álltunk még sok mindenért sorba régen és ma is.

Ezeket a történeteket várjuk az Anno Budapest hallgatóitól vasárnap délután 2 és 4 között, keressék Panxnotded Miklóst és osszák meg történeteiket, emlékeiket. Előtte pedig nézzék meg ebben a videóban, hogyan és miért állt sorba műsorvezetőnk, illetve Herskovits Eszter és Neuman Gábor kollégánk.

Anno Budapest
2020. december 20. vasárnap 14:00
Műsorvezető: Panxnotded Miklós
Szerkesztő: Árva Brigitta