„Klubrádió
Klubdélelőtt

Börcsök Enikőtől búcsúztunk

29/01/2021 18:26

| Szerző: Klubrádió

Elment a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Börcsök Enikő – egy régi interjúval búcsúztunk. Földvári András bejárta, nem is a fél, de szinte az egész világot, ebből született egy könyve is. Világsikert ért el a Concerto Budapest és Szabó Stein Imre koncertfilmje. Mahr Szilvia diplomamunkája az Iparművészeti Főiskolán egy miseruha volt, ami miatt majdnem megbuktatták. Cserhalmi Imre egykori színházigazgató egy idősotthon életéről írt könyvet. Elkészült Babits Antal Ószövetségi Szómutató Szótára.

2021. január 30. Klubdélelőtt (2021. január 30., szombat 09:00)
158:18
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

A Klubdélelőtt vendégei és témái:

A születésnapján, 53 évesen elment a színészlegenda, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Börcsök Enikő. Egy vele készült interjúval búcsúztunk a Jászai Mari-díjas művésznőtől.

Börcsök Enikő
 
Börcsök Enikő 
Forrás: A Vígszínház Facebook oldala
 

 

Földvári András bejárta, nem is a fél, de szinte az egész világot, több mint kétszáz országban fordult meg. Ebből született egy könyve is: Elmentem világgá! 80 sztorival a Föld körül.

 
Földvári András
forrás: Facebook 
 


Világsiker: a Concerto Budapest és Szabó Stein Imre koncertfilmje elhozta a Velencei TV Fesztivál Arany Oroszlán-díját. Vendégünk volt Szabó Stein Imre, műfordító, producer, rendező, író.

 
Szabó Stein Imre
Forrás. Facebook 
 

 

Mahr Szilvia diplomamunkája az Iparművészeti Főiskolán egy miseruha volt, ami miatt majdnem megbuktatták, miközben már akkor – titokban – a legnagyobb divatcégeknek dolgozott Olaszországban.

 
Mahr Szilvia
Forrás: Facebook 
 

 

Cserhalmi Imre író, újságíró, egykori színházigazgató jó pár éve egy idősotthon lakója, az ottani életéről írt könyvet, a címe: Idősotthon belülről.

 
Cserhalmi Imre 
Forrás: Facebook 
 

 

Dr. Babits Antal bibliakutató, vallástörténész Ószövetségi Szómutató Szótárán éveken át dolgozott, elkészült vele, közkinccsé tette, de vajon mit jelent a szómutató szótár?

 
Babits Antal 
forrás: art7.hu
 
Klubdélelőtt
2021. január 30., szombat 09.00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa