„Klubrádió
Világtalálkozó

Csábító technikák, hódító történetek – Verebes Istvánnal és Hevesi Krisztinával – Évkezdés Világtalálkozóval

3/01/2021 14:00

| Szerző: Warholik Zoltán/Klubrádió

2021-et a Világtalálkozó két karizmatikus személyiséggel nyitja, akik nyilvánvalóan megosztó személyiségek is, hiszen általában markáns véleményük van vagy közéletről, vagy éppen szakterületről (hálószobák titkairól, szexuális alul- vagy felülműködéseinkről).

2024. április 18.
00:00
00:00
Egyikük „A” Verebes, szarkasztikus humorával, összetéveszthetetlen stílusával. Sokan csak megmondó emberként ismerik, hiszen éveken át a Heti Hetes milliószámban sokszorozta őt az otthonokba, vasárnap esténként. Verebes István lassan, komótosan szusszantotta ki mondatait, de percig sem volt kétség, hogy mondatai végén a poén sosem marad el. Amit mond és csinál, az nemcsak a képernyőn volt irányadó, de évtizedek óta a színházi világban is. Sokkal inkább tartja magát rendezőnek, mintsem színésznek. Mindössze egyetlen olyan előadást említ, amelyben színészként megállt számára tér és idő. Miért tartja nagyobb kihívásnak, hogy a rivaldafény helyett lentről, a nézőtérről instruál?

Példákkal szemléleti majd azt is, hogy „csak a pofám nagy, alapvetően szemérmes és mérhetetlenül prűd vagyok”. Lajstromba vettünk feleségeket, hajszolt magánéletet és három olyan évet, amelyet önbizalomerősítő ámokfutásként jellemez. Mit talált meg negyedik feleségében, már közel az 50-hez és milyen tempóváltást hozott Pestet Bazitára cserélni? Arra is választ kerestünk Verebes Istvántól, szexuálpszichológus vendégünk bevonásával is, hogy egy hosszú házasságban van-e még titok és felfedeznivaló?

Ebben akár személyes példát is hozott szombat délben Hevesi Krisztina, aki 19 évesen találkozott a nagy „Ő”-vel, Hevesi Tamás énekessel. A vezetéknév egyezése okán sokan testvéreknek hitték őt. Beszélgettünk arról, hogy szakmája megorrolt-e rendszeres szerepléseire, hiszen egy időben nemcsak szakértőként hívták őt, hanem például dzsungeles reality show-ba is. Talán nem is sejtik a felületesen gondolkodók, hogy a szőke, szexi megjelenésen túl hány diplomát tud felmutatni Kriszta. Megszámoltuk ezt is, de kíváncsiak voltunk arra is, hogy egy tabudöntögető hivatásban – mely ugyan a szexualitásról szól, de segítő szolgálatnak számít –, kell-e az a fajta harcedzettség és szellemi koncentráció, amivel őt sportos múltja is felvértezi.

Kadarkai Endre 2021-ben is változatlanul minden szombat délben várja hallgatóinkat, majd rögtön utána, 13 órától meg is nézhető a beszélgetés a YouTube csatornánkon. Iratkozzon fel rá!

FELIRATKOZOM:

Világtalálkozó
2021. január 2. szombat 12:00
Műsorvezető: Kadarkai Endre
Szerkesztő: Warholik Zoltán