„Klubrádió
Megbeszéljük...

Farkasházy: Aki időt veszít, életet veszít!

3/04/2020 20:24

| Szerző: Bolgár György/Klubrádió

Lágerben is volt kabaré – emlékeztet Farkasházy Tivadar. A kisember egyetlen lehetősége, hogy a hatalom fölé kerekedjék, ha kineveti.

2020. április 03. Megbeszéljük - részlet 20.04.03. Farkasházy Tivadar
13:12
00:00

Hogyan lehet ilyen vészterhes időkben egy humoros lapot megjelentetni, van-e a mostani helyzetnek vicces oldala? Erről beszélgetett Farkasházy Tivadar humoristával a Megbeszéljük című műsorban Bolgár György. A Hócipő alapítója elődöktől idézett. Például azt, hogy humorizálni csak higgadtan lehet, vagy azt, hogy ki kell nevetni a hatalmat, csak úgy lehet fölébe kerülni.

Farkasházy a miniszterelnök legutóbbi „prédikációjáról” azt mondta, hogy Orbán mondandójának lényege szerint nem meghátrálni kell, hanem támadni. Viszont az az igazság, hogy aki ebben a helyzetben időt veszít, az életet veszít. Elképesztőnek tartja az igazságügyminiszter, vagy a tiszti főorvos reagálásait. Az nem megy, hogy az ország vezetői hazudozzanak. A média,a sajtó feladata, hogy felemlegesse a visszásságokat. Emlékeztetett arra, hogy Orbán nagyon hamar megváltoztatta a hivatalos véleményét például az iskolabezárásokról, bizonyára nem közvetlenül a tanácsadói hatására.

Farkasházy "Vírusnaplót" vezet. Most ugyanis emberéletekről, a mi életünkről van szó.

Az interjút a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: Klubrádió.

Megbeszéljük
2020.04.03. 16:00 
Műsorvezető: Bolgár György