„Zajlik
Reggeli gyors

Hadházy: Rózsadombi villákat lehet annyiért venni, amennyibe a kazári bölcsi került

3/01/2024 11:30

| Szerző: Klubrádió/Lőrincz Csaba

Számos méregdrága bölcsit látott már országszerte Hadházy Ákos, de ez talán rekordot jelent a túlárazásban. A független országgyűlési képviselő szerint elég csak megtekinteni bármilyen ingatlanhirdető oldalt, és látható, hogy olcsóbban lehet találni rózsadombi, római parti márvánnyal borított villákat.

2024. január 03. Reggeli gyors - részlet 24.01.03. Hadházy Ákos
06:52
00:00

Ahogy arról korábban a Klubrádió is beszámolt, 677 millió forintból épült fel egy 12 fős bölcsőde egy 1600 fős nógrádi faluban, Kazáron.

„A teljes alapterület összesen 300 négyzetméter, de annak jelentős része terasz, folyosó és tornaszoba, nem látom be, mi kerül rajta 677 millió forintba” – mondta a Reggeli gyors szerdai adásában Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő azt is hozzátette, hogy a megnyitón a fideszes helyi vezetők maguk is elismerték, kicsit többe került a bölcsőde, mint eredetileg tervezték, de a kormányban megszokott frázis ezt is igazolta: „gyermekeink és a nemzet jövője minden pénzt megér”. A politikus posztjában azt írta, számos méregdrága bölcsit látott már országszerte, de ez talán rekordot jelent a túlárazásban.

Megjegyezte azt is, hogy a megnyitón résztvevő országgyűlési képviselőnek, Becsó Zsoltnak is megköszönték, hiszen az ő hozzájárulására még több, rekordszintű pluszpénzt kaptak. Így lett az eredetileg 200 milliósra tervezett keretből végül 670 milliós beruházás. Ezt különösen felháborítónak tartja Hadházy, tekintve „hogy egy országgyűlési képviselőnek semmi olyan feladata, jogköre nincs, hogy egy uniós támogatást elintézzen”.

Hozzátette, elég csak megtekinteni bármilyen ingatlanhirdető oldalt, és látható, hogy olcsóbban lehet találni rózsadombi, római parti márvánnyal borított villákat.

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatjájk meg.

Reggeli gyors/interjú Hadházy Ákossal
2024.01.03., szerda 8:35
Riporter: Para-Kovács Imre