„Klubrádió
Esti gyors

Lopez, lop az – Hardy Mihály jegyzete

1/07/2021 18:02

| Szerző: Hardy Mihály/Klubrádió

Hát nincs ebben az országban rendes, magyar NER-kompatibilis fellépő??? Nekik Ákos, az Ismerős Arcok, Szikora Róbert, Fásy Ádám és Zsülike, Mága Zoltán, Leslie Mándoki vagy Nagy Feró smafu? Hát milyen lagzi lesz ebből?!

2021. július 01. Esti gyors-részlet (2021.07.01. Hardy Mihály jegyzete)
03:16
00:00
Nem tudom, elgondolkodtak-e mostanában azon, hogy vajon tényleg valóra válhatnak-e … a tündérmesék? Hogy tényleg van-e olyan, amikor egy ígéretes, szőke televíziós műsorvezető asszony egyszer csak beleszeret egy hihetetlenül tehetséges és üzleti érzékkel megáldott Fejér megyei gázszerelőbe. Aki, lássuk be: nem egy görög isten. Viszont olyan bankszámlája, szállodalánca, építőipari holdingja, agrárvállalkozása, ingatlanos cége, jachtja és magánrepülőgépe van, hogy attól a mesebeli szőke hercegnő azonnal felizgul és elhatározza, megszerzi magának az amúgy nős daliát.

Ugye milyen mesés a történet? Eddig. Mert aki elhiszi, hogy a tehetséges és ügyes gázszerelő, az aranykezű kombi-cirkó specialista a saját tehetségének köszönhetően, önerőből lett tíz év alatt az ország leggazdagabb embere, nos az nyugodtan iratkozzon be a Grimm-testvérek nyári olvasótáborába. Mese felnőtteknek… Mint ahogy az is a mesék birodalmába tartozik, hogy Csoda Lőrinc a saját, és nem az egykori felcsúti osztálytársa százmilliárdjait igazgatja. Akiről viszont annyit tudunk biztosan, hogy ő pedig meglett, ötvenes férfi létére egyedül a kormányfői bársonyszéktől kerül… khm, hogy mondjam finoman, szóval erős izgalmi állapotba. Van ilyen mese is, méghozzá hamisítatlan magyar népmese. A Kisgömböcről szól, ami fokozatosan annyi mindent zabál fel, hogy a végén kipukkad.

Lopez Mészáros
 

Hanem ez a Jennifer Lopez, aki állítólag a csodapár csodalagzijának lesz a sztárfellépője, ez szíven ütött. Potom háromszáz-ötszázmillió forintért jön, úgy, hogy repülőgépet is küldeni kell érte. Hát nincs ebben az országban rendes, magyar NER-kompatibilis fellépő??? Nekik Ákos, az Ismerős Arcok, Szikora Róbert, Fásy Ádám és Zsülike, Mága Zoltán, Leslie Mándoki vagy Nagy Feró smafu? Hát milyen lagzi lesz ebből?! Mondjuk a latina énekesnőnek van néhány kevéssé NER-kompatibilis „folt” az életében. Hiszen Amerikában köztudottan híres LMBT-aktivista, a Black Lives Matter mozgalom egyik üdvöskéje, Barack Obama és Hillary Clinton támogatója. Persze van az a pénz, amennyiért J-Lo haja is korpásodik, nem igaz? Ez vajon nem gázos? Mondjuk a vőlegény is az.

Elképzelem, ahogy Jennifer Lopez a sztárgázsiért megtanul és magyarul előad néhány Fekete Pákó számot, és a menyasszonytánc közben Rogán Tóni fakanállal üti a vájlingot, amibe a tisztelt vendégsereg bedobhat egy-egy tízmilliós értékű erőműrészvényt, autópályaszakaszt, újabb szállodát, kastélyt, bankot és stadiont az ifjú párnak, hogy megforgathassa párszor Andikát úgy éjfél előtt. Ez lesz aztán a világraszóló lagzi, annyi szent!

Én hiszek a tündérmesékben. És Önök?!

Hardy Mihály jegyzete a 2021. július 1-jei Esti gyorsban hangzott el.

FRISSÍTÉS: Várkonyi Andrea csütörtökön közösségi oldalán azt írta, "Jennifer Lopez nem jött/jön az esküvőnkre és tervben sem volt/van”.