„Klubrádió
Hetes Stúdió

Majomország – Szénási Sándor jegyzete

17/10/2020 15:20

| Szerző: Szénási Sándor/Klubrádió

A hír, amely Oroszországban terjed, de terjesztésének iránya nyilvánvalóan a külföld, jó eséllyel a kormányhoz közeli hackerektől származik, és persze a cél érthető és világos: a hatásos vakcinákért folyó versenyben lejáratni és tönkretenni a riválisokat, konkrétan az oxfordiakat és bebizonyítani, hogy az orosz vakcina, amely élenjáró módon, tehát először jelent meg a piacon, százszor jobb minden másnál, például a használóiból nem csinál állatot, ami már önmagában nagy előny.

2020. október 17. Hetes Stúdió-részlet (2020.10.17. Szénási Sándor jegyzete)
03:12
00:00
A legújabb hírek szerint komoly baj van az Oxfordban kifejlesztett vakcinával, ugyanis a használóját igen rövid időn belül Simiiformessé változtatja, ami persze nagyon ijesztően hangzik, így tegyük hozzá, hogy ezen az elnevezésen belül a Primates rendjéről lehet szó, pontosabban az orrtükör nélküliekről, mondjuk a Pan Troglodytesekről, esetleg a Pongokról, vagy a Pan paniscusokról, azaz a csimpánzokról, orángutánokról, esetleg a bonobókról. Majmokról beszélünk tehát, a brit kotyvalék az ő bolygójukká alakítana át a Földet, és akkor még jól is jártunk. Az oxfordi áltudósok, valójában persze Soros ügynökei, azt is megtehették volna, hogy a törzsfejlődés korábbi fázisába repítenek vissza minket, jelesül az Australopithecusok korába, akik tudvalevőleg még csak emberszabású majmok sem voltak, csak valami átmenet.

majomvakcina
 

A hír, amely Oroszországban terjed, de terjesztésének iránya nyilvánvalóan a külföld, jó eséllyel a kormányhoz közeli hackerektől származik, és persze a cél érthető és világos: a hatásos vakcinákért folyó versenyben lejáratni és tönkretenni a riválisokat, konkrétan az oxfordiakat és bebizonyítani, hogy az orosz vakcina, amely élenjáró módon, tehát először jelent meg a piacon, százszor jobb minden másnál, például a használóiból nem csinál állatot, ami már önmagában nagy előny. Mint annyiszor és annyi mindenről kiderült már, erről a szerről is tudnivaló, hogy nem önmagában, önmaga hasznosságában, így piaci értékében számíthat fontosnak, hanem a politikai előnyszerzésben. Ha az orosz vakcina jó, akkor az orosz politikai rendszer is jó, ha pedig az oxfordi cucc majmokat, új LMBTQ-tagokat, illetve pici Soros-klónokat termel, akkor egy fertővel van dolgunk, amit a gőgös Nyugat nem átall demokráciának nevezni. Ami nemcsak bűzös, de nem is hatékony. A hatékony, átlátható, hajlékony és emberbarát rendszer az autokrácia, ahol nem vacakolnak háromfázisú ellenőrzéssel, cégek hülye versenyeztetésével, ami csak megosztja a humánerőforrást, és a közösség javára mernek kockáztatni emberéleteket.

Ebben eddig semmi új nincsen. Az új, amiért még a sokat látott alattvaló is megbűvölve mered arra a mémre, amit az orosz hackerek elállítottak és terjesztenek: Boris Johnson arca, amely felül vastag szemöldökdudorokkal rendelkezik, alul kiugró állkapoccsal, a szemek kicsik, és gonoszak, a szőr vidáman burjánzik rajta, leszámítva a tömpe orrberendezést. Úgy nézünk erre a képre, mint kerti sármány a bálványkígyóra, amely igéző szemekkel tartja fogva a madárkát, két perc múlva pedig megeszi. Lehet, hogy már tényleg itt tartunk, tűnődik az alattvaló, jól gondolja Moszkva, hogy az emberiség jelentős részét már ezen a szinten érdemes megszólítani, lehet, hogy ez az észtvesztő, elmebeteg baromság is működik?

Ezt azért nem hinném, gondolja a bűvöletből kiszabadult alattvaló, de hangosan azért nem mondja ki.

A jegyzetben is említett orosz mém
 
A jegyzetben is említett orosz mém
 

 

Elindultunk Az Év Honlapja 2020 versenyen. Az alábbi képre kattintva szavazhat ránk, hogy miénk legyen a közönségdíj.

Az oldalra jutva jobbra fent lát egy kék gombot majd, arra kell kattintani, mellette pedig látszik, hány szavazatnál tartunk. Ez is egy apró segítség a Klubrádiónak. Köszönjük.

Az év honlapja 2020 szavazás
 

Szénási Sándor jegyzete a 2020. október 17-i Hetes Stúdióban hangzott el.