„Zajlik
Hetes Stúdió

Süllyedő gazdaság, áradó Duna, tetőző támadás – Ajánló a Hetes Stúdióhoz

21/09/2024 12:02

| Szerző: Csernyánszky Judit/Klubrádió

A Hetes Stúdió témái: magyar gazdaság, az Iványiék elleni támadás, árvíz és Szlovákia aranykora. A második órában pedig megbeszéljük a héten történteket.

Süllyed a gazdaság, vele a kormányba vetett bizalom is. Bokros Lajos volt pénzügyminisztert kérdezzük a mögöttes folyamatokról.

 
Bokros Lajos
Fotó: Klubrádió/L.Cs.
 

Iványi Gábor egyházát és iskoláit fosztja ki a kormány. De az embertelenségben megmaradnak az emberek, akik tüntetnek érte – Váradi Júlia járt a Blaha Lujza téren pénteken este.

Emberek az emberekért demonstráció 2024.09.20.
 
Emberek az emberekért demonstráció 2024.09.20.
Fotó: Pálinkás János
 

Tetőzik a Duna és durvul a klímaválság Európában is – Bart Istvánt, a Klímastratégia 2050 Intézet igazgatóját kérdezzük, mire számítsunk.

Bart István
 
Bart István
 

Aranykorát élte Szlovákia Mikulas Dzurinda miniszterelnöksége alatt. A Budapest Fórumon beszéltünk vele. Szerinte szégyent hoz hazájára Orbán Viktor újdonsült szövetségese, Robert Fico. – Csernyánszky Judit interjúja

Műsorunk második felében megbeszéljük a hét legfontosabb eseményeit Kövesdi Péterrel, az erzsébetvárosi önkormányzat kommunikációs vezetőjével; R. Kiss Kornéliával, a Magyar Hang újságírójával; és természetesen Bolgár Györggyel. Ezt a részt a Klubrádió YouTube-csatornáján is visszanézhetik.

Túlélési gyakorlatunk zajlik, kérjük, hogy támogasson minket, hogy újabb félévig biztosan szólhasson a szabad és független hang, a Klubrádió hangja!

Hetes Stúdió
2024. szeptember 21. 15:00
Műsorvezető: Hardy Mihály
Szerkesztő: Csernyánszky Judit