„Zajlik
A lényeg

Távol tartja magát a Tisza párttól Hadházy

13/09/2024 09:19

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Lőrincz Csaba

A független országgyűlési képviselő számos túlárazott és megkérdőjelezhető kifizetést talált az akkor még Magyar Péter által vezetett Diákhitel Központ szerződései közt, amelyek némelyike olyan online marketinggel foglalkozó céghez köthető, amelynek tulajdonosa most a Tisza Párt online marketingjét egyengeti.

Távol tartja magát a Tisza párttól is Hadházy Ákos – erre jutott a független országgyűlési képviselő, miután alaposan megvizsgálta a Magyar Péter által korábban a Diákhitel Központ vezetői székében aláírt szerződéseket.

A két politikus több hónap után az ügyben személyesen is egyeztetett az elmúlt hetekben, de megválaszolatlan kérdésekből mostanra vonta le ezt a következtetést a korrupciós ügyek feltárásáról ismert politikus. A Facebook és a weboldalán is közzétett, fényképekkel is alátámasztott írásban kifejti, hogy számos túlárazott és megkérdőjelezhető kifizetést talált, amelyek némelyike olyan online marketinggel foglalkozó céghez köthető, amelynek tulajdonosa most a Tisza Párt online marketingjét egyengeti. Hadházy Ákos ugyanakkor megjegyzi, hogy elismeri Magyar Péter elmúlt hónapokban felmutatott politikai teljesítményét, de szerinte mindenre kiterjedő, őszinte szembenézésre van szükség.