„Klubrádió
Szavakon túl

Új műsor Kadarkai Endrével

20/04/2021 09:39

| Szerző: Klubrádió

Szavakon túl címmel Kadarkai Endrének május 2-án vasárnap új műsora indul a Klubrádióban. 

2020-ban indult a Klubrádióban Kadarkai Endre műsora, a Világtalálkozó, mely szombatonként délben páros interjúkban mutat be két nagyon különbözőnek tűnő személyt, de Kadarkai Endre addig kérdezgeti őket, míg az az adás végére megtaláljuk a közös nevezőt.

A sikeres műsor május 1-jén szombattól új részekkel folytatódik.

Ami azonban még jobb hír, hogy május 2-től vasárnaponként 13:00-tól új műsorral is jelentkezik Kadarkai Endre, ennek a címe Szavakon túl. Ez egy saját fejlesztésű beszélgetős műsor, amelyben népszerű színészek, zenészek, televíziósok vallanak majd önmagukról. Nemcsak egy hagyományos portréinterjút kell elképzelni, a műsor koncepciója az, hogy a műsorvezető 20 fogalmat ad át a vendégnek, melyek valamilyen módon kapcsolódnak hozzá – életének egy eseményére, epizódjára, személyére utalnak talányosan –, még ha nem is tudja, hogyan. Ebből a húsz kifejezésből a vendég választja ki azokat a fogalmakat, amikről beszélgetni fognak a műsorban, de nem tudja előre, mi is lesz a pontos téma. A két szereplő – Kadarkai Endre és vendége – tehát közösen alakítja a beszélgetést.

Az adásokat három kamerával rögzítjük, így videós formában is elérhető lesz - ahogy azt a VIlágtalálkozó esetében már megszokhatták.

Szavakon túl - vasárnaponként 13:00-tól.