„Klubrádió
Művészbejáró

Válás Woody Allen módra

16/04/2019 10:33

| Szerző: Klubrádió

Röhejes helyzetekbe tudjuk hozni magunkat, annyi biztos... Művészbejáró házasságról, válásról.

2019. április 14. Művészbejáró (2019. április 14., vasárnap 16:00)
52:52
00:00
Műsorvezetők: Bóta Gábor
Az egyik szakít és új szerelem után néz. A másik ettől sokkot kap, és hirtelen észreveszi, hogy talán új szerelem után kellene nézni... Akkor is együtt, vagy mostantól külön? Mi a jobb, mi az őszintébb, mi az üdvözítőbb? Woody Allen komédiájában két pár kénytelen szembenézni házasságának állapotával. Melyik döntés jelenti a jó megoldást? Egyáltalán létezik mindenki számára jó megoldás? Röhejes helyzetekbe tudjuk hozni magunkat, annyi biztos...

Ezzel a szöveggel ajánlja a Belvárosi Színház Férjek és feleségek című előadását, amiből már tudhatja az olvasó, Woody Allen fanyar humorú komédiája legfőképpen a házasság zűrzavarait taglalja. A Művészbejáró című műsor első felében a darab két szereplője volt a vendég. Radnay Csillát és Pataki Ferencet Bóta Gábor műsorvezető a házasságról, a válásról és persze a darabról is kérdezte.

 Forrás: Orlai Produkciós Iroda
 

A Művészbejáró második felében folytatódott a színházi szakmák sorozata. Az egyik legtehetségesebb fiatal jelmeztervező, Papp Janó volt a vendég, aki jó néhány színházban dolgozik, valamint a Magyar Állami Operaháznak és a Fővárosi Nagycirkusznak is csinál ruhákat. Már tízévesen is leginkább a jelmezeket figyelte a nagy, kosztümös mozikban.

 Forrás: delmagyar.hu
 

A műsor hangfelvételét a poszt elején kattinthatja!

Művészbejáró
2019. április 14. Vasárnap 16.00h
Műsorvezető: Bóta Gábor