„Klubrádió

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő – Kubatov Gábor Fradi-vezetőről, Fidesz-alelnökről és az FTC  körüli vállalkozókról. A független országgyűlési képviselőnek dokumentumai vannak arról az ügyről, amelyben a Fővárosi Főügyészség befolyással való üzérkedéssel vádolja a vállalkozókat, akik viszont a Kubatovékat vádolják bűncselekménnyel

Böcskei Balázs, az IDEA Intézet kutatási igazgatója – Völner-ügy, Kubatov-ügy. Sorra esnek ki a csontvázak a szekrényről. Lesz-e komolyabb politikai következményük a szaporodó korrupciós ügyeknek?  

Palócz Éva, a Kopint Tárki vezérgigazgatója – Gyorsuló infláció, lépéskényszerbe hozott jegybank. A magyar gazdaságban a pénzpiaci egyensúly megbomlásának súlyos jelei tapasztalhatók a Tárki szerdán közölt konjunktúrajelentése szerint.

Sárosi Péter, a Drogriporter blog szerzője, a Jogriporter Alapítvány igazgatója – Az első fecske: az Európai Unió országai közül Málta lett az első, ahol legalizálták a kannabisz termesztését és használatát. Lesz-e és legyen-e szabad füvezés egész Európában?

Kerpel-Fronius Ádám Berlinben élő történész – Az új német kancellár, a szociáldemokrata (SPD) Olaf Scholz megkönnyítené a német állampolgársághoz jutást. + Egyre erőszakosabbak a német oltásellenes tüntetők.

Molnár László csillagász, a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Konkoly Thege Miklós Csillagászati Intézet munkatársa – "Megérintette" a NASA űrszondája és belemerült a Nap koronájába. Mekkora lépés ez az űrkutatásnak?  

2021. december 15. A lényeg (2021. december 15., szerda 18:00)
09:10
00:00
Műsorvezetők: Báder Tamás, Kárpáti Iván, Suba Krisztina, V. Nagy Gyöngyi, Szabados Tímea, Viski Nóra