„Klubrádió

Komjáthy Anna, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete országos választmánya elnöke – Tanársztrájk. + Lejárt a határidő a kötelező oltásokkal kapcsolatban.

Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője – Az MNB újra kamatot emelt. + Változnak a itelkamatok. + Hogyan alakulhazt az infláció?

Ligeti Miklós, a Transparency International jogi igazgatója – Továbbra sem világos, miből vásárolt Szentgyörgyvölgyi Péter, a Belváros (V. kerület) fideszes polgármestere a Bakonyban földeket. + A Belváros ingatlanmutyija.

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő – Megkezdődött az ellenzéki aláírásgyűjtés a Fudan Egyetemről és a 270 napos álláskeresési járadékról szóló népszavazáshoz. + Völner-botrány: az ex-államtitkár valójában kijáró ember volt.

Őrsi Gergely, a II. kerület MSZP-s polgármestere – NER-közeli befektetők elől mentette meg a főváros a pesthidegkúti "Szalamandra-völgyet"  

Nemes Gábor, a Klubrádió külpolitikai szerkesztője – Megkezdődött az uniós csúcs, téma a koronavírus-járvány és az energiaárak alakulása.

2021. december 16. Esti gyors (2021. december 16., csütörtök 18:15)
47:17
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Jávor Dénes Marcell, Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi