„Klubrádió

Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője – A vártnál kisebb jegybanki kamatemelés és a reméltnél lassúbb forintstabilizáció. Az inflációs kockázat változatlanul magas.

Felcsuti Péter közgazdász, bankár, a Magyar Bankszövetség volt elnöke – Egyesülő bankok és egy megálmodott szuperbank. 2022 tavaszán összeolvad a Budapest Bank és az MKB, majd 2023-ban a Takarék Csoport csatlakozik a fúzióhoz. Kinek jenent majd konkurenciát? Az óriásbank több szálon is kötődik Mészáros Lőrinc NER-es üzletemberhez  

Palotás János, a Questor-károsultakat összefogó pertársaság, P&P Gazdasági Tanácsadó kft cégvezetője, vezető szakértője – Bűnügyi zár alatt levő szállodákkal üzletel Mészáros Lőrinc és Tiborc István NER-es üzletember, Orbán Viktor miniszterelnök barátja, valamint veje – A Questor-károsultak újra hoppon maradnak?

Eörsi Mátyás külpolitikai szakértő, 1990-től 2010-ig szabaddemokrata országgyűlési képviselő, 2012-től a Demokratikus Koalíció tagja – Hazatoloncolják-e Belaruszból a menekülteket, és milyen feszültség marad utánuk? Ki védi meg a lengyel határt és mit tehet az ügyben az Európa Unió?

László Imre, a Demokratikus Koalíció ( DK ) egészségpolitikusa, orvos, XI. kerületi polgármester – Ápolás helyett megfesztített rohanás. A koronavírus-járvány negyedik hulláma miatt eltorlódott beteglétszám mellett már alig maradt valaki a kórházi ágyak mellett.  

Dallos Bertold, az ÖGB Landesorganisation Burgenland (Osztrák Szakszervezeti Szövetség) projektvezetője Eisenstadt/Kismartonból – Szigorított korlátozások az oltatlanoknak Ausztrában. Tarthatók-e az intézkedések és mi vár az Ausztriiában munkát vállaló magyarokkal?

2021. november 17. Esti gyors (2021. november 17., szerda 18:15)
48:23
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Jávor Dénes Marcell, Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi