„Zajlik

A gazdaság nem képes erőre kapni, mint ahogy ígérte a kormány, sőt egyre mélyebb válságba süllyed a rossz gazdaságpolitikai stratégia miatt – vélik a kritikusok. Pogátsa Zoltán közgazdászt, egyetemi tanárt, az Új Egyenlőség szerkesztőbizottságának elnökét kérdeztük.

A realitások várhatóan továbbra is a két szélsőséges elgondolás, a nemzetek Európája és az Európai Egyesült Államok közötti pályán fogják tartani az Európai Uniót. A Jelen HEUréka – 20 évünk van benne c. tanulmányát bemutató konferencián járt Kárpáti János.

A szabadságszobor talapzatára megálmodott, nagy vitákat kiváltó kereszt mellett a Gellérthegyen zajlanak építkezések is, amelyek bicskanyitogató részletekkel szolgálnak. Vendégünk volt Szalai Anna, a Népszava oknyomozó újságírója.

Kamala Harris most már hivatalosan is a Demokrata Párt elnökjelöltje és egyre több republikánus is mellé áll. A chicagói konvenció egyik felszólalóját és egy helyi elemzőt kérdezett Csernyánszky Judit arról, milyen lesz a Joe Bident követő új nemzedék politikája.

2024. augusztus 24. Hetes Stúdió (2024. augusztus 24., szombat 15:00)
53:37
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter