„Klubrádió

A kulturális szerkesztőség műsora a Klubrádió 20. születésnapjára

Kezdésként Árva Brigitta és Sugár Ágnes, a Klubrádió szerkesztői beszélgettek arról a temérdek műsorról, műsorszereplőről és sok műsorkészítőről, akikkel a Klubrádióban együtt dolgoztak. A bejátszásokban szerepelt Győrffy Miklós, Ungvári Tamás, Rangos Katalin, Bubnó Márk, valamint riportalanyaik, Jankovics Marcell, Vásáry Tamás, Röhrig Géza és Korda György is.

Kun Zsuzsa, a Klubdélelőtt házigazdája is készült rádiónk születésnapjára – a régmúltból válogatott érdekes bejátszásokat, köztük pedig felidézte az adásokhoz kapcsolódó történeteket, mesélt, emlékezett.

Gerenday Bars Ágnes volt kollégánkat, Kovács M. Veronikát hívta beszélgetőtársnak a stúdióba, aki nagyon sokáig volt „játszótársunk”, és akivel ő maga is több műsort készítettek együtt. Természetesen ők is bejátszásokkal illusztrálták történeteiket.

Timár Ágnes szerkesztő ezúttal a kulturális műsoraira helyezte a hangsúlyt, bejátszotta a 2016-os éjszakai Oscar-közvetítést, amikor a Saul fia díjat nyert, valamint az ugyanabban az évben Kulka Jánossal készített interjút, amit friss Kossuth-díja alkalmából készítettünk a színésszel, de beszélgetést hallhattak egy másik érdekes szakma képviselőjével is, egy ipari búvárral még két évvel ezelőttről.

2021. december 10. Születésnap (2021. december 10., péntek 10:05)
104:20
00:00