„Ki
A lényeg

Beismerő vallomást tett az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottja

19/07/2023 15:15

| Szerző: Klubrádió

Videót adtak ki az elfogásáról. A férfi elmondta azt is, hogy miután a bűncselekményt elkövette, az utcára kilépve észrevette, hogy esik az eső. Ezért visszament a Véső utcai lakásba és magához vett egy esernyőt.

A rendőrség videót adott ki az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottjának elfogásáról, aki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Farmerben, pólóban, hátizsákkal fogták el a rendőrök a férfit, aki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai lakásban július 13-án éjjel találtak holtan egy fiatal nőt. A rendőrség emberölés miatt rendelt el nyomozást. Az áldozat barátját, a 36 éves T. Róbertet gyanúsították a gyilkossággal, de a férfi elrejtőzött. Őt végül öt nappal később, a III. kerületben fogták el.

A rendőrség szerdán arról számolt be, hogy kedden dél körül érkezett bejelentés a férfivel kapcsolatban; a rendőrök hat percen belül a Római-partra értek, és szisztematikusan átkutatták a területet. A férfire 12:50-kor találtak rá, kihallgatása végén őrizetbe is vették.

T. Róbert teljes körű, beismerő vallomást tett. Kihallgatásán elmondta, hogy az északi összekötő hídra ment fel, mert öngyilkos akart lenni, de nem tette meg. Ezután egy romos épületben bujkált. Elmondta azt is, hogy amikor a bűncselekményt elkövette és elmenekült a helyszínről, az utcára kilépve észrevette, hogy esik az eső. Ezért visszament a Véső utcai lakásba, magához vett egy esernyőt és úgy ment tovább.