Egy belga kórházban olyan jól főznek, hogy a francia étteremkalauz is megdicsérte őket
20/03/2023 15:11
| Szerző: Klubrádió
A nyugat-belgiumi Kortrijk városában található AZ Groeninge lett az első kórház a Benelux államokban, amelyet a Gault & Millau hivatalosan is elismert a betegeknek felszolgált ételek minőségéért.
A kórház a Gault & Millau szakértőit kérte fel, hogy vizsgálják meg az ételeket, és adjanak tanácsokat a fejlesztésre, különösen a halételek, a szószok és a krumpliételek tekintetében. Ekkor állapították meg, hogy a kórház ételei magas színvonalúak.
Ebéd a székesfehérvári Szent György Kórház szülészetén
Facebook/Kórházi koszt
Marc Declerck, a Gault & Millau Benelux vezérigazgatója azt mondta, a lényeg az, hogy jó alapanyagokkal dolgozzanak és ragaszkodjanak az egyszerű receptekhez – írta a hvg.hu.