„Zajlik
A lényeg

Ezúttal már egy minimum 72 milliós kocsival fotózták Rákay Philipet

14/05/2024 17:15

| Szerző: Klubrádió

Csak a fényezése majdnem 8 millióba fájt.

Budakeszin, egy autómosóban fotózták le Rákay Philipet, aki saját kezűleg tisztogatta – vélhetően egyik legújabb – luxusautóját. A fideszes odamondóembert és producert korábban egy csaknem 50 milliós G-Mercedes terepjáróban örökítették meg (akárcsak egykor például az üzleti parafenomén Mészáros Lőrincet), Rákaynak ez a járgánya viszont még annál is jóval drágább – írja és mutatja az  Átlátszó.

„Ez egy Mercedes-Maybach S osztály. Ha a kényelem és a luxus számít, egyértelműen ez a Mercedes csúcsa. A képek alapján viszont sajnos nem lehet megmondani, hogy a két alváltozat közül melyik: lehet 580-as, vagy 680-as – közölte a lap által felkért szakértő,  a Check Engine Youtube-csatorna újságírója. Sturcz Antal.

 
Rákay Philip
 
Forrás: Facebook 
 

Az 580-as modell indulóára 72,5 millió forint, de természetesen további tízmilliókat lehet beletolni különféle extrákkal. A 680-as Maybach viszont 95,6 millióról indul.

A szóban forgó autó kéttónusú fényezésének felára 7,67 millió forint.

Rákaynak nem csak pénze, ízlése is van: a Google szerint Mercedes-Maybachja van (vagy legalábbis volt) más kiválóságok mellett Kim Dzsongun észak-koreai diktátornak, és Vlagyimir Putyinnak is.