„Klubrádió
A lényeg

Farkasházy Demeter Szilárdnak: Te még egy senki sem vagy

10/09/2021 09:59

| Szerző: Klubrádió

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, miniszteri biztos lesújtó véleményt fogalmazott meg az aHang előválasztásra mozgósító daláról. Szerinte a klipben szereplő Gálvölgyi János, Kulka János, Péterfy Bori, vagy éppen Pogány Judit „a kommunistákba oltott liberálisok utóvéd-csapata”, és egy esetleges kormányváltás esetén maga a pokol vár rájuk, mert „felfalják majd őket a kineveltjeik”. 
Farkasházy Tivadar erre reagált a Facebookon "Ide figyelj, te pénzosztogató senki!" felütéssel.

"Ide figyelj, te pénzosztogató senki! Valaha csináltál bármit, ami egy lapon említhető a szádra vettek teljesítményeivel?" – kezdi posztját Farkasházy.

"Felfogtad, kiknek mentél neki? Szemkilövetős reklámot fizettek a dal elé, meg felraktátok szemét bevezetővel, hátha tévedésből arra klikkelnek sokan. Korunk Illetékes bajtársa lettél, annyi milliárdot kaptál hozzá. Pöti Aczél akarsz lenni? Belemarsz mesterek bokájába, mint Orbán Ráhel táskás kutyusa? Akkor már miért nem munkásőr hajlamúak, mint Szijjártó szerint az UEFA? Vagy az Boris Johnson? A te pozícióidban hogy vetemedhetsz ilyesmire? Te vagy a férfi Schmidt Márió? E négy színész mondott hasonlókat Blaskóról, Szarvasról, Dörnerről, Eperjesről? Még Sunyovszkyról sem." – folytatja az újságíró, majd zárja a bejegyzést: "Nem szoktam így senkit szólítani, Bayert, Bencsiket sem, de ezen soraid után minek nevezzelek? Nem is jó a senki, mert még Senki Alfonz ugrik be, egyik kedvenc hősöm, ő mondja, hogy a sivatagban nem kell senkit sem megölni, elég, ha elveszik a kulacsát, amit amúgy mesterien műveltek. Az Előretolt helyőrséget már úgyis blamáltad, ezért visszavonom, te még egy senki sem vagy".