„Zajlik
A lényeg

Lázár visszaszólt Vitézynek

27/08/2024 12:04

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Bárkay Tamás

A hergelés és hőbörgés nem segít! Sőt! Csak árt" – fogalmazott a miniszter.

Működik a Keleti Pályaudvar – jelentette be a Facebookon Lázár János, aki egyúttal köszönetet mondott a vasutasoknak, az utasoknak és "azoknak médiatermékeknek, akik gyors és korrekt tájékoztatást adtak, ellentétben azokkal az orgánumokkal, akik néhány politikussal együtt a pánikkeltést és uszítást választották." 

Aztán visszaszólt az őt folyamatosan kritizáló Vitézy Dávidnak.

"Magyarország legaktívabban facebookozó szakértője, aki egész életében a Fidesz politikai támogatásával érhetett volna el sikereket, árulásszámba menő csúsztatásokkal uszít a MÁV ellen. Közlekedési szakértőként folyamatosan elárulja volt kollégáit, a vasutasokat, azokat, akik valóban mozgásban tarják az országot – írta.

A közlekedésért is felelő miniszter úgy látja: a MÁV pályái és szerelvényei nem Vitézy Dávid hiánya vagy az ő  minisztersége miatt olyanok, amilyenek, hanem az elmúlt 30 év mulasztásai miatt. Ráadásul szerinte ebből is az elmúlt 15 évben történt a legtöbb fejlesztés. "Sok, de nem elég. Több kell, sokkal több. A hergelés és hőbörgés nem segít! Sőt! Csak árt" – fogalmazott.