„Támogassa
A lényeg

Lölőizmus: Pesty László nem zárja ki, hogy hamarosan pár nevet is bedob

23/08/2023 07:17

| Szerző: Klubrádió

"Nem zárnám ki, hogy ennek a becslésem szerint több hónapra prognosztizálható kommunikációs folyamatnak egy adott pontján – hát, ad absurdum – megjelenhetnek nevek" – helyezte kilátásba Pesty László a Népszava videóinterjújában.

Erre „sacc per kábé” egy hónap múlva kerülhet sor – tette hozzá a miheztartás végett Pesty, aki nemrég azzal robbantott, hogy a tudnáfdfürdői dzsemborin azt mondta: „Az, hogy a kirakatban lopunk, csalunk, zsarolunk, ugyanaz, mint a Lölő-jelenség Magyarországon. A Lölő-klán, a Biden-klán. A kirakatban lopunk, csalunk hazudunk, kompromittálva egy történelmi eszmét. Förtelem mind a kettő.”

Európai polgári kezdeményezés támogatásáról szóló sajt
 
Pesty László. Fotó:
MTI/Rosta Tibor
 

„Szar dolog gyáván leélni egy életet, még akkor is, ha baromi gazdag valaki. Ugyanis négy pár cipőt egyszerre fölvenni nem lehet. Három jachton utazni egyszerre nem lehet. Négy darab tízezer dolláros öltönyt egyszerre fölvenni nem lehet, és három steaket sem lehet egyszerre megenni” – mondta most a Népszavának a fideszes filmes, aki – bár ragaszkodott ahhoz, hogy nem mond neveket – egyet azért bedobott: Szíjj Lászlóét.

Pesty Lászó szerint az általa „Lölő-jelenségnek” nevezett tünetegyüttes kiküszöbölhető, de ehhez akarni kéne, hogy a magyar konzervativizmust és a nemzeti gondolatot emberek tömegei még komolyabban vegyék, mint most. Tett arra kísérleteket, hogy a Fidesznek is jelezze fenntartásait, és nagyon pozitív visszajelzéseket kapott a nagyobbik kormánypárt alsó és felső szintjeiről. Gratuláltak, megköszönték, és azt mondták, hogy ez elvezethet egy megtisztuláshoz – árulta el az ősfideszes.