„Ki
A lényeg

Magyar Péter: A rekkenő nyári hőségben is folytatódik az ország leépítése és széthordása

2/08/2024 12:38

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Bárkay Tamás

"A Balatont is széthordó Tiborcz István saját lábon álló neje, Orbán Ráhel arról értekezik a fideszes MCC feszten, hogy a Balatont meg kell tartanunk magunknak"

A miniszterelnök és a NER elit éppen luxus szigeteken és 30 milliárdos yachtokon piheni ki az idei zabrálást, de a rekkenő nyári hőségben is folytatódik az ország leépítése és széthordása – írja friss bejegyzésében Magyar Péter.

A Tisza Párt elnöke ennek alátámasztésára felidézi, hogy

bezárnak 100 postahivatalt,

– irgalmatlan pénzeket vettek el Pakstól és Budapesttől 

– újabb megszorítások jönnek

- Az eddig jól működő Volánbuszt beolvasztják a totálisan veszteséges és a szétesés határán egyensúlyozó MÁV-ba ezzel veszélyeztetve az eddig jól működő busztársaság hosszútávú működését. Ezzel párhuzamosan arról szólnak a hírek, hogy Lázár János alatt remeg a miniszteri szék.

–  Az oroszok és belaruszok beengedése oda vihet, hogy szomszédaink önvédelemből Magyarország Schengen tagságának korlátozását fogják bevezetni;

"És mindeközben a pofátlanság csúcsaként a Balatont is széthordó Tiborcz István, saját lábon álló neje, Orbán Ráhel arról értekezik a fideszes  MCC feszten, hogy a “Balatont meg kell tartanunk magunknak" – zárta sorait a Tisza Párt elnöke