„Köszönjük,
A lényeg

Magyar Péter nevével kampányol egy MSZP-s Zuglóban

4/06/2024 11:01

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Lőrincz Csaba

Az MSZP-hez köthető Összefogás Zuglóért Egyesület jelöltjeinek szórólapján a Tisza párt támogatására buzdító felirat szerepel.

Magyar Péter és a Tisza Párt nevével visszaélve hirdeti magát zugló jelenlegi MSZP-s képviselőkből és más, a párthoz köthető személyekből álló Összefogás Zuglóért Egyesület a XIV. kerületben – írta Facebook-oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

A politikus által közzétett szórólapon Sógor László jelenlegi MSZP-s önkormányzati képviselő szerepel, aki Zugló 8. egyéni választókerületében indul az Összefogás Zuglóért színeiben.

A szervezet képviselőjelöltjei között többen kötődnek az MSZP-hez és a párt zuglói szervezetét vezető egykori országgyűlési képviselőhöz, Tóth Csabához. Egykori asszisztense, Varga Csaba a 10. körzetben indul, míg Hajdu Flórián jelenlegi MSZP-s alpolgármester a 13. körzetben. A jelenlegi MSZP-s önkormányzati képviselők közül Sógor mellett az Egyesület színeiben indul Pécsi Diána és Sokacz Anikó, de a jelöltek között Kormos Kata egykori MSZP-szóvivő is szerepel. Az Egyesület elnöke pedig Tóth egykori ügyvédje, Békefi László – részletezte a hvg.hu.