„Köszönjük,
A lényeg

Megkezdi a Tisza Párt és a köré szerveződő politikai közösség felépítését Magyar Péter

10/06/2024 16:07

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Ivánkai Márk

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke szerint hatalmas bizalmat és felhatalmazást kaptak az emberektől. Közösségi oldalán jelentette be, hogy megkezdik a Tisza Párt és a köré szerveződő politikai közösség felépítését.

Megjegyezte, hogy a Fidesz 2006 óta nem ért el ilyen rossz eredményt, és egyik EP-választáson sem szerepelt még ilyen rosszul. Magyar Péter kiemelte, hogy a Fideszen kívül más párt 2006 óta nem kapott annyi szavazatot, mint az az alig két hónapos Tisza Párt, és a kormánypárttal szemben ők csupán az önkénteseire támaszkodhatott, sem állami, sem külföldi támogatást nem kaptak. Azt is leírta, minden erejükkel és tudásukkal azon lesznek az Európai Parlamentben és a Fővárosi Közgyűlésben, hogy bebizonyítsák minden magyar ember számára, hogy a politika lehet szép, hasznos, igazságos és őszinte.

Az EP-képviselők nagy része hozzájuk hasonlóan új politikus lesz – ezt mondta a Klubrádiónak Tarr Zoltán, aki a Tisza párttal jutott be az Európai Parlamentbe. A képviselő szerint nem hátrány, hogy kevesebb tapasztalattal érkeznek, úgy gondolja, azzal, hogy kívülről jöttek, közelebb tudnak maradni az emberekhez, hiszen néhány hónappal ezelőtt még ők is csak átlag polgárként követték a politikát.

2024. június 10. A lényeg (2024.06.10.) Tarr Zoltán
01:13
00:00