„Zajlik
A lényeg

Melegpartikra járhatott a NER sztárpapja

6/09/2024 12:11

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Bárkay Tamás

A források videófelvételekkel, telefonos üzenetváltásokkal igazolt sztoriról beszélnek, állításuk szerint a kisfilmek internetes melegpornó-felületeken is láthatóvá váltak.

A Válasz Online információi szerint a legfelsőbb kormányzati köröket is megjárta egy akta, amely azt hivatott bizonyítani, hogy Bese Gergő dunavecsei plébános melegpartikon vett részt, illetve tartós intim kapcsolatot ápolt más férfiakkal. Forrásaik videófelvételekkel, telefonos üzenetváltásokkal igazolt sztoriról beszélnek,állításuk szerint a kisfilmek internetes melegpornó-felületeken is láthatóvá váltak.

Bese közszereplő, az elmúlt években a politikai kereszténység zászlóvivőjeként mutatkozott: ő szentelte meg a Miniszterelnökségnek helyet adó egykori Karmelita kolostort, a PestiSrácok.hu és a Megafon irodáit, fellépett az LMBTQ-propaganda és Hodász András ellen, családi egyesületei pedig bő 100 milliós támogatást kaptak az államtól. 

 
Bese Gergő
Youtube
 

Bese Gergő nem válaszolt a lap három nappal ezelőtt feltett kérdéseire.  A kalocsa-kecskeméti érsek irodája nemrég közleményt adott ki, amely szerint Bábel Balázs Bese Gergő Pétert 2024. szeptember 6-i hatállyal felfüggesztette papi szolgálata alól – írja frissítésében a lap.