„Zajlik
A lényeg

Schwarzenegger Orbán székében ült

14/09/2024 16:50

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Vikár Anna Flóra

A színész beugrott a Karmelitába, nem tudni mi a látogatás apropója, de nem ez az első Orbán-Schwarzenegger találkozó.

Arnold Schwarzenegger a Karmelitában járt, a miniszterelnök irodájában be is ült a székébe – erről Orbán Viktor Facebook-oldalán tettek közzé fotót szombaton, amire rejtélyesen azt írták "hamarosan", a képleíráshoz pedig, hogy "ez még csak a kezdet", amihez hozzábiggyesztettek egy bicepsz hangulatjelet is.

Íme:

Hogy ez mit jelent, az egyelőre nem világos, ahogy az sem, miért látogatott Magyarországra a színész, a Telex szerint lehet, hogy csupán annyi a magyarázat, hogy mivel Prágában forgatott, az már olyan közel van, hogy beugrott ide is. Schwarzenegger mindenesetre előszeretettel tartózkodik együtt a magyar miniszterelnökkel, a Lakmusz tavalyi cikke szerint legalább hat alkalommal találkoztak. A tényellenőrző portál azért járt utána a témának, mert akkor Nyitrai Zsolt, kormánybiztos azt állította, a színész, aki egyébként korábban nyolc éven át volt California kormányzója republikánus színekben, támogatja Orbán politikáját – a Lakmusz arra jutott, erre nincs bizonyíték.

Frissítés:

Szombat délután újabb fotó érkezett, Orbán Viktor edzeni ment Schwarzeneggerrel az első kerületi Márvány utcába.

"No pain, no gain" vagyis fájdalom nélkül nincs fejlődés (szószerint nyereség) – írták a fotóra, az mondjuk kevéssé tűnik életszerűnek, hogy a miniszterelnök ingben edz, de sose lehet tudni. Mindenesetre a képaláírásban arra utalnak, az edzőt nem érdekelte, hogy otthon maradt az edzőpóló.