„Vásároljon

Magazin nőknek, és azoknak a férfiaknak, akik szeretik őket. Nincsenek tabuk, nincsenek határok, minden, ami egy fülbe belefér...

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

A járvány üzenete a divatvilágnak: ne vásároljunk orrba-szájba!
Fülbevaló

A járvány üzenete a divatvilágnak: ne vásároljunk orrba-szájba!

2021. április 10. 19:41

Az elmúlt időszakban az életünk a koronavírus következtében a divat területén is hatalmas változásokon ment keresztül. Az új ruhák vásárlása háttérbe szorult, viszont új és idáig szokatlan kiegészítővel bővült a ruhatárunk, a maszkkal, amelyet kénytelen-kelletlen viselünk szinte minden közösségben. Csalár Bence divatszakértővel a hazai divat járványhoz kapcsolódó változásairól is beszélgettünk.

Négy fal között szabadon
Fülbevaló

Négy fal között szabadon

2021. január 13. 07:36

A Fülbevaló január 12-i adásában Pálfi Margittal beszélgettünk, aki Duchenne-szindrómás fiát, Csorba Dávidot már 29. éve ápolja odaadással. Dávid betegsége, a Duchenne-szindróma, genetikai eredetű, izmai az évek során leépültek, mindennapjait ágyhoz kötve éli, beszélni is nehezen tud. Öt éve légzéstámogatásra is szüksége van, de mindez nem akadályozza meg abban, hogy pozitívan szemlélje a világot.

Díjazott kiemelkedő minőségű finomságok
Fülbevaló

Díjazott kiemelkedő minőségű finomságok

2020. november 08. 20:49

A Magyar Gasztronómiai Egyesület 2013 óta adja ki az Aranyszalag Minőség tanúsítványát. Ezt a kiemelkedő minőségű termékek viselhetik, tehát azok, akiknél az előállítás minden mozzanata a minőséget és a jó ízt szolgálja. A tanúsítvány minőségromlás esetén felfüggeszthető vagy visszavonható. A Magyar Gasztronómiai Egyesület elnökét, Molnár B. Tamást kérdeztük az adásban a tanúsítványról.

Tudatosan választunk párt, vagy kémia az egész?
Fülbevaló

Tudatosan választunk párt, vagy kémia az egész?

2020. október 03. 06:54

Párválasztásról, kémiai reakcióról, ellentétek vonzásáról, külső és belső hasonlóságról is szó volt a Fülbevaló legutóbbi adásában, ahogy arról is: egyre inkább hozzá kell szoknunk, hogy sötétben kelünk, rövidülnek a nappalok. Ezért arról kérdeztünk szakértőket, hogy érdemes felkelni, mit igyunk, hogy megkönnyítsük az ébredést, mit és hogyan mozogjunk, hogy egészségesek és fittek legyünk.

Új program az emlőrákos nők felépüléséért
Fülbevaló

Új program az emlőrákos nők felépüléséért

2020. szeptember 27. 16:22

Az elmúlt öt évben egy városnyi ember, több mint negyvenezer nő szembesült hazánkban a rosszindulatú emlődaganat diagnózisával. A Gyógyulj Velünk Egyesület közleménye szerint minden egyes évben további kilencezer fővel nő a betegek száma. Ezért az emlőrákos nők felépüléséért az egyesület új programot indított. Kapitány Zsuzsa gyógytornász, az egyesület elnökségi tagja beszélt minderről.