„Klubrádió
Hetes Stúdió

A fülkeforradalom felfalja gyermekeit?

27/11/2021 11:58

| Szerző: Klubrádió

A Hetes Stúdióban interjút hallhattak Márki-Zay Péterrel, amelyben arról is megkérdeztük, mit gondol az ellenzéki pártok előválasztást követő viselkedéséről, és arról, hogy használhatja-e az ellenzék fideszes módszereket. Tóka Gábor, a CEU politológusa pediga társadalom értéktudatáról beszélt.

2021. november 27. Hetes Stúdió (2021. november 27., szombat 15:00)
55:00
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter

Kiterjedt-e a nemzetközi érdeklődés az ellenzék miniszterelnök-jelöltje iránt, szó van-e amerikai látogatásról, igaz-e, hogy az ellenzék az előválasztás óta csak ül a babérjain, nem aggályos-e, ha a Fidesz propagandának csupán az irányát változtatják meg, nem a tartalmát: Interjút hallhattak Márk-Zay Péterrel.

 
Márki-Zay Péter
 
Hódmezővásárhely polgármestere Forrás: Facebook
 

A társadalomnak vannak értékei, van értéktudata, politikailag viszont nagyon megosztott. Mindenesetre a maga gyanakvó módján szeretne hinni a politikának. A CEU politológusa gondolja ezt. Tóka Gáborral beszéltünk az ő blogbejegyzései és a Hvg cikke alapján a választó mentalitásról.

Azt az igazságot, hogy a forradalom felfalja gyerekeit, ma és nálunk úgy kell mondani, hogy a fülkeforradalom győztesei könnyen egymás zsákmányállatai lehetnek a piacon, bár a magyar piac a politika miatt csak egy torz képződmény. Folyik egy tőkekoncentráció?

A kormány egy héttel meghosszabbítja az oltási kampányt, december 5-ig lehet regisztráció nélkül vakcinához jutni. A résztvétel kétségkívül tömeges, mint sokan nem az oltástól, hanem a regisztráció nehézségeitől tartottak volna, de hát ez is csak korlátozottan lehet igaz. Józsa Márta összeállítása.

2021. november 27. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2021. november 27., szombat 16:05)
52:07
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter

Megbeszéltük a hét történéseit. Vendégeink: Kósa András, az azonnali.hu főszerkesztője. Horváth Zoltán újságíró és Bolgár György.

A műsorokat az egyes lejátszókra kattintva hallgathatják meg.

Hetes Stúdió
2021.11.27., szombat 15:00
Műsorvezető: Szénási Sándor