„Támogassa
Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával

Bárány és Baba a pénteki Ötösben

3/01/2024 14:24

| Szerző: Kerekes Borbála

A 2024-es év első péntekén debütál a pénteki Ötös két új műsorvezetője, Gálvölgyi János utódja, Bárány és Baba, azaz Murányi Tünde és Kálid Artúr, akik előzetesen egy másik Ötösben, a  Szalai Kriszta és Epres Attila vezette szerdai műsorban szerepeltek.

2024. január 03. Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával - részlet Kálid Artúr és Murányi Tünde 2024.01.03.
12:56
00:00
Ne csodálkozzanak a hallgatók, ha ebből még nem találták ki, kik ülnek majd péntek délelőttönként a mikrofonok mögött. Bár Murányi Tünde és Kálid Artúr feltett szándéka, hogy ne szólítsák egymást otthoni becenevükön, a színészházaspár nem ígéri, hogy több évtizednyi házasság után nem csúszik ki a stúdióban a szájukon az egymás között jól megszokott becézés.

Murányi Tünde és Kálid Artúr
 
Murányi Tünde és Kálid Artúr
Fotó: Mátyus László / Klubrádió
 

Az élet az úr. Az Oroszlánkirály betétdala lesz az az életérzés, amit Murányi Tünde és Kálid Artúr a pénteki Ötös mottójául választott. Kislányuk kétéves volt, mikor egy tengerparti nyaraláson egy sziklára kiülve a magasba emelte a kezeit, és egyszer csak elkezdte énekelni ezt a dalt. Azóta ez a közös családi daluk, és azt szeretnék, ha a műsor hangulatát, témáit is ez az életigenlés határozná meg.

Kálid Artúr néhány héttel ezelőtt volt a szerdai Ötös vendége, örökbefogadás volt a téma, saját gyerekkoráról mesélt. Arra valószínűleg nem számított, hogy az interjú után egy egészen más jellegű kérdést is kap: elvállalná-e feleségével, Murányi Tündével együtt a pénteki Ötös műsorvezetői szerepét? Tünde bevallotta, hogy először hezitált, de látva férje csillogó szemeit, úgy érezte, nem mondhat nemet a felkérésre.

Összeszokott csapat az övék, bár magánéletükön kívül munkakapcsolatban eddig még csak kétszer voltak. Saját bevallásuk szerint legjobban attól tartanak, hogy megszokásból Báránynak és Babának szólítják majd egymást a mikrofonok mögött is. Tündének a műsorvezetői szerepkör egyelőre még ismeretlen, Kálid Artúr viszont már vezetett reggeli televíziós műsort. A koránkelés és a felkészülés rengeteg idejét vette el, éppen ezért először kicsit tartott tőle, hogy a rádiózással is így jár majd. De végül mindketten arra jutottak, hogy örömmel állnak az új kihívások elé, és azt remélik, hogy legalább annyira szeretik majd az Ötös vezetését, ahogy kollégáik, Szalai Kriszta és Epres Attila a szerdai Ötöst.

Murányi Tünde és Kálid Artúr
 
Murányi Tünde és Kálid Artúr
Fotó: Mátyus László / Klubrádió
 

Szerdán új műsorvezető kollégáink Szalai Krisztánál és Epres Attilánál vendégeskedtek. A beszélgetést a cikk tetején elhelyezett lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Január 5-től pedig péntekenként 10 órától találkozhatnak Murányi Tündével és Kálid Artúrral az Ötösben!

Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával
2024. január 3. szerda 10:00
Szerkesztő: Kerekes Borbála