„Ki
Szerepvállalás

Izgalmas oktatási újítások kerestetnek!

7/07/2024 16:54

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

 | Szerkesztő: Bárkay Tamás

Jelentkezhetnek általános- és középiskolai oktatásban vagy ehhez kapcsolódóan tevékenykedő pedagógusok, iskolák, oktatási intézmények és cégek egyaránt.

2024. július 06. Szerepvállalás (2024. július 06., szombat 13:00)
24:41
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori

A gyereknevelésben ugyan nincsenek mindig jól működő varázsreceptek, van viszont olyan hozzáállás, ami minden helyzetet könnyebbé tehet. Ezzel a szándékkal készül egy új podcast, hogy az egyébként kevés érzelmi támogatáshoz jutó, valamilyen szempontból „nehéz gyerekeket” nevelő szülők életét a megfelelő hozzáállás megosztásával megkönnyítsék, legyen szó autizmusról, ADHD-ról, szenzorosságról vagy más idegrendszeri eltéréssel való együttélésről. Az ötletgazda és egyik alapító, Kapin Viktória anya, újságíró volt a vendégünk.

Izgalmas oktatási újításokat és kreatív újítókat keres az OTP Fáy Oktatási Innovációs Díj. Várják a pályázatokat a legkülönbözőbb tantárgyak, tanulói korcsoportok és oktatási módszertanok területéről.

 
A 2023-as díjazottak
otpfaydij.hu
 

Jelentkezhetnek általános- és középiskolai oktatásban vagy ehhez kapcsolódóan tevékenykedő pedagógusok, iskolák, oktatási intézmények és cégek egyaránt. Csejtei Ildikó, az alapítvány ügyvezetője mondta el a részleteket.

A teljes adást meghallgathatják a cikk tetején elhelyezett lejátszóra kattintva. 

Szerepvállalás
2024. július 6., szombat 13:00
Szerkesztő-műsorvezető: Bíró Bori

 

 

 

 

 

 

...