„Klubrádió
Hetes Stúdió

Körbezárt szerkesztőség

11/09/2021 11:53

| Szerző: Klubrádió

Hetes Stúdió szombaton délután három órától Gergely Zsófiával. Fő témáink az Eucharisztikus Kongresszus, a közoktatás helyzete, az iskolai zaklatások és a 2001. szeptember 11-i terrortámadás voltak.

2021. szeptember 11. Hetes Stúdió (2021. szeptember 11., szombat 15:00)
103:32
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter

Eltelt az első teljes hét a suliban, mintha most lett volna nagyon hirtelen szeptember, közben már riogatnak a negyedik hullámmal, mi pedig a pápa látogatása miatt körbezárt szerkesztőségben hoztuk Önöknek a hét legfontosabb témáit:

Nyilván kihagyhatatlan volt ezen a hétvégén a Budapesten rendezett 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, pörögtek róla a hírek egész héten, de megpróbáltunk ennél kicsit mélyebbre menni.

NEK - Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus megnyitója
 
Eucharisztikus Kongresszus, Hősök tere Fotó:
MTI/Máthé Zoltán
 

A héten zajlott a Republikon Intézet konferenciája a közoktatás helyzetéről, egy oktatáskutatót kérdeztünk arról, mi várható a 2021/22-es tanévben.

Szomorú apropó okán szó volt az iskolai zaklatásokról is, hiszen öngyilkos lett egy 16 éves szabolcsi fiú, akit bántottak az osztálytársai.

Szeptember 11-vel pedig nem lehet nem foglalkozni az évfordulón. Húsz éve ezen a napon csapódott a két utasszállító az World Trade Center ikertornyaiba.

 
Ground Zero
Fotó: Pixabay
 

Végül négy órától megbeszéltük Hardy Mihállyal és Bolgár Györggyel a hét eseményeit, vagyis ezúttal tisztán klubrádiós csapattal vártuk Önöket.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Hetes Stúdió
2021.09.11., szombat 15:00
Riporter: Gergely Zsófia