„Klubrádió
Megbeszéljük...

Különös koccanás Bicskén

12/03/2024 17:13

| Szerző: Klubrádió

Gulyás Balázst főleg az érdekli, miért volt ennyire fontos a Fidesznek Kónya Endre.

2024. március 12. Megbeszéljük - részlet (2023.03.12.) Gulyás Balázs
11:02
00:00

A bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának helyettese, a Novák Katalintól kegyelmet kapott K. Endre – ha valaki netán nem tudná: Kónya Endre – ma Bicskén beletolatott a Gulyáságyú alapító szerkesztőjének az autójába. Az erről és az ezután történtekről készült videó ma bejárta a sajtót. 

Gulyás Balázs a Megbeszéljükben elmondta, természetesen nem véletlenül járt Bicskén. Miután ugyanis az RTL bemutatta a rejtett kamerával készült beszélgetést [amelyben Kónya igyekezett nyomást gyakorolni az egyik bicskei áldozatra – A Szerk.], arra gondoltak, segítenek neki, hogy elmondhassa az esetről a saját verzióját. Ott és akkor azonban teljesen véletlenül futottak össze vele. Útközben egyszer csak arra lett figyelmes, hogy valaki az önkormányzat parkolójából akkora svunggal jött ki, hogy gondolta, megnézi, ki lehet az, aki ennyire siet. Követték a delikvenst az egészségházig. Akkor történt a tolatás.

 
Gulyás Balázs
Facebook
 

"Kónya egy szót nem szólt, csak állt mint egy faszent. Még érzelmet sem láttam az arcán" – elevenítette fel Gulyás, hozzátéve: szerinte nagyon kioktatta valaki – akár politikai oldalról, akár csak egy barát vagy egy jogász – hogy egy hangot se mondjon egyetlen újságírónak se. Sőt, a karambol után egy darabig ki sem szállt a kocsijából. Csak amikor a kérésükre a közterület-felügyelők kihívták a rendőröket. Nem érdekelte, van-e kár, sérülés. Nagyon furcsa volt – összegzett a főszerkesztő.

Elárulta: őt az egész történetben az érdekli a leginkább, hogy miért volt olyan fontos ez az igazgató-helyettes, hogy Fidesz vezetése belement miatta egy ennyire kockázatos ügybe. Habár erre nem Kónya Endrének, hanem a Fidesznek kellene válaszolnia – tette hozzá. 

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Megbeszéljük.../interjú Gulyás Balázzsal
2024.03.12., kedd 16:20
Riporter: Bolgár György