„Ki

A mai műsor első vendége Szabó T. Anna, költő, író, műfordító volt, akit az immár elmaradhatatlan Klasszikusok újratöltve rovatunkba hívtunk meg. Különösen kedves szerző életművét választotta a mai beszélgetés témájának, ugyanis Dsida Jenő költészetéről beszélgettünk, arról, hogy milyen hatással van a költészetére és miért ajánlja újraolvasásra.

Ezt követően dr. Fellegi Borbála, resztoratív mediátor, facilitátor érkezett hozzánk. A szakembertől megkérdeztük, hogy ez a titulus, mit is jelent pontosan. Az alkalom, pedig nem más, mint, hogy bemutatták Az arcuk mindig előttem lesz című francia filmet, amely a bűnelkövetők és az áldozatok személyes találkozásán alapuló módszert szemlélteti a filmes sűrítés erejével.  

A folytatásban Zubornyák Zoltán, színész, rendező, producer, kulturális menedzser, színház- és moziigazgató, tanár és művészeti vezető érkezett hozzánk, akivel az újrakezdés örömeiről és bánatairól beszélgettünk. Az ismert művész éppen 13 éve költözött Angliába.

Végül Vaskor Gréta meseterapeutát vártuk a stúdióba, aki immár visszatérő vendégünk. Ezúttal a Gellért-hegy oldalában rendezendő Mesék Éjszakájáról kérdeztük a főszervezőt, ahová minden meseszerető felnőttet és fiatalt várnak.

2024. június 07. Ötös – Murányi Tündével és Kálid Artúrral (2024. június 07., péntek 10:05)
96:31
00:00
Műsorvezetők: Murányi Tünde, Kálid Artúr Szerkesztők: Gyürke Kata