„Ki
A lényeg

Részben cáfolta az MKKP, hogy bizalmatlanság miatt halasztották el a párttagság gyűlését

17/11/2023 17:44

| Szerző: Klubrádió

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöksége a múlt héten lefújta a párttagság november 11-ére meghirdetett gyűlését, ahol a párt európai parlamenti választási jelöltállítása lett volna a téma. A 24.hu információja szerint az elnökség attól tartott, hogy a jelöltek neve idő előtt nyilvánosságra kerül. Mint írták, Kovács Gergely a döntést azzal indokolta, hogy ebből a szempontból nem bízik a tagságban.

A lap hozzátette, az egyik listavezető pozíció várományosa jelezte, hogy munkahelyén gondot okozna, ha december előtt kitudódna, hogy kutyapártosként indul az EP-választáson. Az elnökség ezért Kovács javaslatára december 17-ére halasztotta a taggyűlést. A 24.hu megkereste Kovács Gergelyt, hogy valóban ez áll-e a taggyűlés elhalasztása mögött. Mint írták, az MKKP elnöke nem tudta sem megerősíteni, sem cáfolni az értesülésüket.

A Klubrádiónak nyilatkozó pártelnök részben cáfolta, hogy bizalmatlanság miatt halasztották el a párttagság november 11-ére meghirdetett gyűlését. Kovács Gergely, az MKKP társelnöke úgy nyilatkozott: Spirk Józsefet, a 24.hu újságíróját meginvitálják minden taggyűlésre, hátha akkor a valóságot írja meg. Kovács Gergely hozzátette: számos oka volt a halasztásnak.

2023. november 17. A lényeg (2023.11.17.) Kovács Gergely az MKKP párttagságának elhalasztott gyűlését
00:37
00:00