„Támogassa
Hetes Stúdió

Mi vezethetett a bőnyi késeléshez?

4/05/2024 12:00

| Szerző: Klubrádió

Milyen esélyei vannak Magyar Péter jelöltjeinek? Konferenciatúra: 20 év az Európai Unióban. A 12 éves bőnyi kislány késelése kapcsán pedig arról kérdezzük a szakértőt, hogy mi zajlik az iskolákban és a gyerekek fejében? Többek között ezekről szól az e heti Hetes Stúdió.

Amennyiben Magyar Péter ráindítja jelöltjeit az ellenzékre, a nevető harmadik nyerhet. Hogy látja a politológus? Kéri Lászlót kérdezzük.

Kéri László
 
Kéri László
Fotó: Bálint Judit / Klubrádió
 

20 év az Európai Unióban. Akik a csatlakozásnál bábáskodtak, azok történelmet is írtak. Kárpáti János több konferencián is járt.

A 12 éves bőnyi kislány késelése nem teljesen egyedi eset. Mi zajlik az iskolákban? És a gyerekek fejében? Ercse Kriszta oktatáskutató, pszichopedagógus válaszol.

 
Ercse Krisztina
 
Ercse Krisztina, tanár, oktatáskutató, a Civil Közoktatási Platform szóvivője a Klubrádió 2022. október 10-i Reggeli személy című műsorában
 

Több helyen erőszakhoz vezettek és ki tudja még hova vezetnek az amerikai elit egyetemeken kitört Gáza- illetve Hamász-párti tüntetések – erről kérdezte Csernyánszky Judit az egyik érintettet, a Kansas Egyetem történelem professzorát, David Farbert.

Műsorunk 2. felében megbeszéljük a hét legfontosabb eseményeit F. Szabó Emesével, a Magyar Narancs újságírójával, György Zsomborral, a Magyar Hang főszerkesztőjével és természetesen Bolgár Györggyel.

 
Hetes stúdió 2024.05.04.
 
György Zsombor, Bolgár György, F. Szabó Emese, Csernyánszky Judit, Szénási Sándor
Fotó: Mátyus László
 

Hallgassák a Klubrádión 3 órától!