„Támogassa
Ötös

Női együttható és átjutás a holtponton

2/08/2023 05:17

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

Hogyan lehet túllépni azon, ha az életünk egész másfelé fordult, mint szerettük volna? Erről Tóth Bálint producerrel és Kucsinka Gabi újságíró-projektvezetővel beszélgetett Bíró Bori, az augusztus 2-i Ötös műsorvezetője. Az adás második felében pedig olyan nők kerültek középpontba, akik aktív szerepet vállalnak a közösségükben, vendégünk volt Kiss-Bakucz Orsolya Diósdról és Mátyus Krisztina Budakesziről.

2023. augusztus 02. Ötös (2023. augusztus 02., szerda 10:05)
89:30
00:00
Szerkesztők: Kelecsényi Krisztina
Az augusztus 2-i Ötösben Bíró Bori, a Szerepvállalás szerkesztő-műsorvezetője volt a házigazda. 

Az adás első felében – Lang Györgyi szellemiségét felidézve – arra kerestük a választ, hogy mi hajtja azokat, akik soha nem torpannak meg, akik mindig tovább tudnak lépni, és nem csüggednek akkor sem, ha esetleg az élet nem arra fordul, amerre eltervezték. Mi segíti őket túl a holtpontokon, miből töltekeznek? Elsőként Tóth Bálint producer, majd Kucsinka Gabi újságíró-projektvezető érkezett a műsorba.

A műsor második órájában a Női együttható program két inspiráló résztvevőjével beszélgettünk. Ebben 28, közösségében aktív szerepet vállaló nő vett részt 10 ezer fő alatti hazai kistelepülésekről, akik saját projektjeik fejlesztése mentén sajátítottak el tudást és új készségeket. Vendégünk volt Kiss-Bakucz Orsolya Diósdról és Mátyus Krisztina Budakesziről.

Az adást a fenti lejátszóra kattintva tudják meghallgatni.

Szerdai ÖTÖS
Műsorvezető: Bíró Bori
Szerkesztő: Kelecsényi Krisztina
2023.08.02. szerda, 10:00