„Vásároljon

A Klubrádió hírműsora. Tudósítások, hírek, interjúk, riportok.

A nap legrészletesebb hírösszefoglalója délben és este, több szemszögből, objektíven, hitelesen...

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Távozik az ATV műsorvezetője, Márki-Zay mellett folytatja
A lényeg

Márki-Zay mellett folytatja az ATV-s Simon András

2021. december 03. 20:36

Távozik az ATV-től Simon András, Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett fog dolgozni – értesült a Telex. A tévécsatorna közleményt adott ki, amelyben azt írják, hogy „Simon András olyan szakmai felkérést készül elfogadni, ami mellett nem tud eleget tenni televíziós kötelezettségének, ezért távozik az ATV-től”.

Vígszínház: belső vizsgálat indult Wunderlich József ügyében, két hétre felfüggesztették
A lényeg

Vígszínház: vizsgálat indult Wunderlich ügyében

2021. december 03. 19:15

A Vígszínház társulatának tagja, Wunderlich József arról írt a múlt héten, hogy nem figyelnek eléggé az ott dolgozók egészségére a koronavírus-járvány alatt, amire Rudolf Péter igazgató azt közölte: mindenben a járványvédelmi protokoll szerint jár el. A színész a hírek szerint bocsánatot kért kijelentéséért. A Vígszínház pénteken közleményt adott ki, amelyben az áll: belső vizsgálatokat indítottak, és Wunderlich szerepeit két hétig kollégái veszik át.

Öt kormánypárti lap is valótlanul állította, hogy „LBMTQ-propagandát” terjeszt a Hintalovon Alapítvány
A lényeg

Öt kormánypárti lap is valótlanul állította, hogy „LBMTQ-propagandát” terjeszt a Hintalovon Alapítvány

2021. december 03. 15:34

A bíróság jogerős döntése alapján valótlanul öt lap is azt állította 2020 októberében a Hintalovon Gyermekjogi Alapítványról, hogy gyerekvédelmi tevékenységbe bújtatott LMBTQ-propagandát végez az óvodákban – írta a Telexnek Méth Barbara, a Hintalovon Alapítvány kommunikációs vezetője. A helyreigazításra kötelezett orgánumok a Pestisrácok, a Magyar Nemzet.hu, a Mandiner, a Vasárnap.hu és az Origo. Még csak nem is óvodásoknak tartott előadásokat az alapítvány, hanem pedagógusoknak, és nem LMBTQ-, hanem gyermekvédelmi témában.

MOK: Az intenzíven lévő koronavírus-fertőzöttek 70 százaléka oltatlan
A lényeg

MOK: Az intenzíven lévő covidosok 70 %-a oltatlan

2021. december 03. 14:46

A kormányzat nem közli, hogy a kórházban lévő koronavírusos betegek hány százaléka kapott oltást. A Magyar Orvosi Kamara viszont készített egy felmérést, amely ugyan nem reprezentatív, viszont több kórház intenzív osztályáról tartalmaz adatokat. Eszerint 125 intenzív osztályon kezelt beteg közül 87 oltatlan, ez majdnem 70 százalék. A MOK arra is felhívja a figyelmet, hogy a súlyos állapotban lévő oltatlanok között sok a fiatal.

Gyilkossági nyomozó vezeti a rongálással gyanúsított kutyapárti aktivisták elleni nyomozást
A lényeg

A kutyapárti aktivisták elleni nyomozás elég fura

2021. december 03. 11:40

Egy feljelentés nyomán a pécsi rendőrség nagy erőkkel indított nyomozást, bűnügyi technikusok bevonásával tüzetes helyszíni szemlét tartott és kamerafelvételeket szerzett be, amik alapján rongálással gyanúsítják a Magyar Helsinki Bizottság két ügyfelét. Meghökkentő módon, a nyomozást a rendőrség életvédelmi osztályának nyomozója vezeti – írja a helsinkifigyelo.444.hu.