„Zajlik
Hetes Stúdió

A magyar kormány a pénzével támogatja, hogy ukránokat gyilkoljanak az oroszok – Hetes Stúdió ajánló

27/07/2024 12:00

 | Szerkesztő: Ivánkai Márk

Napi 1 millió eurós bírság a jogállamisági deficit miatt, iskolákból kitiltani tervezett okostelefonok, Mesterházy Attila Tusványoson, ukrán parlamenti képviselő a Lukoil-botrányról – ezekről szólt az e heti Hetes Stúdió.

2024. július 27. Hetes Stúdió (2024. július 27., szombat 15:00)
52:19
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter

Nemhogy javulna, hanem romlik a jogállam helyzete, és ezért most már napi 1 millió eurót is fizetnünk kell nemsokára. A legfrissebb fejleményekről Pardavi Mártát, a Magyar Helsinki Bizottság társelnökét kérdeztük.

Az Amnesty International sajtótájékoztatója a balkáni migr?
 
Pardavi Márta
 
Budapest, 2015. július 7. Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke az Amnesty International Magyarország által készített, a balkáni migrációs helyzetet ismertető jelentésről tartott sajtótájékoztatón a budapesti Kőleves Vendéglőben 2015. július 7-én. MTI Fotó: Marjai János
Fotó: Marjai János / MTI
 

Szeptembertől tilos lesz bevinni telefont az iskolákba egy megvalósulni látszó tervezet szerint. Mit gondolnak erről a diákok és a szakemberek? Gárdai László riportját hallották.

 
Fiatalok okostelefonnal
 
 Forás: flickr
 

Tusványoson bohóckodnak a fideszesek, jobbfülükre nemzeti színű papírt tapasztanak. Megcsapta a légkör Mesterházy Attilát is? A Szocialisták és Demokraták elnökét faggattuk.

Az Országgyűlés plenáris ülése
 
Mesterházy Attila
 
Budapest, 2017. június 6. Mesterházy Attila MSZP-s képviselő azonnali kérdést tesz fel a Magyar Nemzeti Bank elnökének az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. június 6-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Fotó: Kovács Tamás / MTI
 

A magyar kormány a pénzével támogatja, hogy ukránokat gyilkoljanak az oroszok – állítja a Lukoil-botrány kapcsán Inna Sovsun ukrán parlamenti képviselő. Csernyánszky Judit interjúja.

 
Inna Szovszun
 
Inna Sovsun ukrán parlamenti képviselőnő (Wikimedia Commons)
 
 

Műsorunk 2. felében megbeszéltük a hét legfontosabb eseményeit Kovács Zoltánnal, az ÉS főszerkesztőjével, Németh Andrással, a hvg újságírójával és természetesen Bolgár Györggyel. 

 
Hetes Stúdió 2024.07.27.
 
(balról jobbra:) Neuman Gábor, Kovács Zoltán, Csernyánszky Judit, Németh András, Bolgár György
Mátyus László
 

2024. július 27. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2024. július 27., szombat 16:05)
52:07
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter